Plaats: Amersfoort
Uren per week: 36- 40
Startdatum: Z.s.m
Dit betreft een detavast vacature: na 12 maanden te zijn gedetacheerd treedt je in dienst bij deze  organisatie

Organisatie

Voor een hard groeiende organisatie op het gebied van personeelsdiensten met meer dan 40 vestigingen in Nederland en Europa zijn we op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. Jouw thuisbasis wordt het Support Center in de omgeving van Amersfoort. Je zorgt ervoor dat het werk van onze mensen makkelijker wordt door een goedwerkende ICT infrastructuur waarbij je de uitdagingen van morgen altijd een stap voor bent. Jouw doel is om een hoge mate van standaardisatie en automation door te voeren in het beheer van de Cloud-omgevingen. Daarmee verhoog je de kwaliteit van de diensten van deze organisatie.

Verantwoordelijkheden

Je hebt de rol van CISO (Chief Information Security Officer), naar zowel de interne organisatie als onze holding, de House of HR. Daarnaast neem je deel aan CAB meetings en houd je je bezig met Project- en Change Management. Jij bent in de lead binnen het Azure domein. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het technisch beheer van Microsoft Dynamics NAV2018, Dell Boomi, Salesforce, Plan4Flex, PowerBI en alle koppelingen daartussen. Functioneel beheer ligt bij de applicatie-eigenaren. Waar nodig analyseer jij technische problemen en storingen en draag je zo snel mogelijk een oplossing aan.

Concreet ziet je werk er zo uit: 

Je lost complexe incidenten op en implementeert wijzigingen aan de Cloud omgevingen.

 • Je bewaakt het overzicht en neemt tevens de verantwoordelijkheid naar security, AVG en de interne audits.
 • Je beheert onze test- en acceptatie omgevingen.
 • Je vertaalt de functionele businesswensen en -eisen naar technische oplossingen en verzorgt het documenteren en implementeren hiervan.
 • Je bewaakt het overzicht en neemt tevens de verantwoordelijkheid naar security, AVG en de interne audits.

Om de organisatie naar een hoger niveau te tillen, is jouw kennis en ervaring hard nodig. Je hebt je kennis opgedaan door je hbo-opleiding Informatica en door werkervaring in een soortgelijke functie. Naast je vakinhoudelijke kennis neem je ook deze skills mee:

 • Je bent communicatief sterk, om kennis, ervaring en werkmethoden over te brengen op je collega’s middels een coachende stijl.
 • Je hebt projectmanagement vaardigheden; ervaring in een regie functie.
 • Je kan zowel in de materie werken, alsook afstand nemen en vanuit organisatiestrategie meedenken in een meerjarenbeleid.
 • Je hebt inlevingsvermogen en een duidelijke manier van communiceren op verschillende niveaus.
 • Je bent graag op de hoogte van technologische ontwikkelingen en deelt dit graag met jouw collega’s.
 • Je hebt een Hbo-opleiding Informatica of soortgelijk.
 • Een aantal jaar werkervaring in soortgelijke functie.
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen.
 • Je kan en wilt meedenken vanuit de organisatiestrategie.

Dit betreft een detavast vacature: na 12 maanden te zijn gedetacheerd treedt je in dienst bij deze organisatie. Je gaat werken bij een bedrijf waarin de mens echt centraal staat en waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een marktconform salaris en o.a. een goede pensioenregeling en een laptop, telefoon en leaseauto van de zaak.

Reageer op deze vacature

Volg en like ons.